суббота, 2 октября 2010 г.

Boys will be boys, and so will a lot of middle-aged men - Jobs for the Boys That's The Tavora Trend

Boys will be boys, and so will a lot of middle-aged men

Το "γλείψατε πάτο" και το "φιλαράκια" κράτα το για τα συντρόφια σου. Δεν ξέρω τι σας ταΐζουν εκεί στα γραφεία του κόμματος, αλλά έχετε φάει τόσο που έχετε πάθει δηλητηρίαση.

Ούτε απείλησα κανέναν (αυτό έλλειπε), ούτε και είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τις παπάρες του καθενός οπουδήποτε - δεν εννοώ τους G700, εννοώ σε κάθε εφημερίδα, κανάλι ή άλλο blog. Ο καθένας διαλέγει τι διαβάζει και τι αγνοεί. Από αυτούς που επιλέγω να αγνοήσω, αν κάποιος νιώθει ότι τον απειλώ και ότι του κάποιο δικαίωμα έκφρασης, είναι πρόβλημά του (ψυχολογικό κυρίως).

Μαθήματα δημοκρατικής παιδείας δεν δέχομαι προσωπικά από κανέναν, ειδικά από εκπροσώπους κόμματος που έχουν περάσει, με αντισυνταγματική διαδικασία, την εκχώρηση της διακυβέρνησης σε συμμορίες παγκόσμιων τοκογλύφων, και είναι κιόλας περήφανοι για αυτό.

Όσο για το G700, ευχαριστούμε βεβαίως για τη φιλοξενία, αλλά όχι άλλο (πράσινο) κάρβουνο, ήμαρτον. Ειδικά τώρα, στις συνθήκες που είμαστε, με τα γεγονότα που έχουν γίνει και με την πραγματική "εξέλιξη" της γενιάς των g700, από όταν φτιάξατε το blog μέχρι σήμερα ("g600" και βγάλε).

Τέλος από εμένα τα προσωπικά σχόλια (και πολλά είπα), όποιος θέλει να μου τα χώσει ας ποστάρει στο δικό μου blog, ευχαρίστως θα απαντήσω εκεί.

Комментариев нет:

Отправить комментарий